Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Fournier gangrane
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Apse ve Fistül hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Fournier gangrane
#6203
Fournier gangrane 6 Yıl, 8 Ay önce Karma: 0  
Hocam merhaba öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. 29 yaşında bekar şeker hastalığımında olmadığını belirterek sorunuma başlayayım. Aralık ayında fournier gangrene tanısıyla hastane 1 ay kadar kaldım ve şuan kolostomim var crp 400 lerden şuan 10 - 15 arasında seyretmekte hastanede kaldığım sürece ...................... makinası ve poşu boşaltma işleminden sonra taburcu oldum son mr sonucumda abseye izlenemedi birde bu süreçten sonra anal fistül ameliyatı oldum sanırım bu işin sonuna geldim artık beni kapatacaklar iki sorum var beni ne gibi şeyler bekliyor ikincisi ise ben neden bu hastalığa yakalandım ve tekrarlar mı almam gereken bir önlem var mı
özlemd (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 08/08/2017 16:41 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6204
Cvp:Fournier gangrane 6 Yıl, 8 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Mesajınızda, geçen yılın sonunda Fournier gangreni (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/fournier-gangreni.html) tanısı ile uzun süre hastanede yatarak tedavi gördüğünüzü, bu dönemde kolostomi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/stoma.html) uygulandığını ve sonrasında da makat fistülü (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-fistul-ve-makat-apsesi.html) ameliyatı geçirdiğiniz yazmışsınız. Ayrıca, yakın zaman sonra kolostomi kapatılması ameliyatının (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/stoma.html) planlandığını belirtmiş, bu ameliyatın seyri hakkında ekibimizden görüş istemişsiniz. Öncelikle, Fournier gangreni (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...urnier-gangreni.html) gibi ölümcül bir hastalıktan kurtulmayı başardığınız için şanslısınız ve meslektaşlarımızın eline sağlık.

Foruma üyelik aşamasında açıkça belirtildiği gibi, ameliyat önerilen bir hastaya ve yakınlarına ameliyatı ile ilgili açıklamaları farklı bir hekimin değil, bizzat ameliyatı gerçekleştirecek olan hekimin yapması gerekir. Cerrahlar ameliyat öncesinde hastalarını ve yakınlarını, ameliyat tekniklerin farklılıkları, avantaj ve dezavantajları ve olası komplikasyon oranları, ameliyatın sonuçları ve vücutta oluşturacağı değişiklikler, ameliyat sonrasında gerekebilecek tedaviler hakkında bilgilendirirler. Ameliyatların sonuçları; hastanın mevcut sağlık durumuna, olası risk faktörlerine, seçilen cerrahi yönteme, uygulanan merkeze, uygulayan cerraha, kullanılan araç, gereç ve teknolojiye göre değişkenlikler gösterir. Acil şifa dileğimle.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1