Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Anal Fistül ve Lazer İle Tedavi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Apse ve Fistül hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Anal Fistül ve Lazer İle Tedavi
#6782
Anal Fistül ve Lazer İle Tedavi 4 Yıl, 2 Ay önce Karma: 0  
Merhaba Hocam,

8 ay gibi bir süredir fistül şikayeti ile karşı karşıyayım. Bursa'da özel hastanede yaptırdığım tetkikler sonucunda doktorum lazer operasyon ile şikayetimin çözüme kavuşturulabileceğini belirtti.

Daha öncesinde özel hastanede kötü bir deneyim ve yanlış tedavi süreci yaşamam nedeni ile ............................................... Üniversitesi Tıp Fakültesinde muayene oldum. Elimde bulunan raporları (MR, kolonoskopi) inceleyen doktorum şikayetimin lazer ile tedavi edilemeyeceğini ameliyat olmam gerektiğini belirtti. Fakat kendisi tekrardan üniversite bünyesinde Pelvik MR talep etti.

Şu aşamada kafamda soru işaretleri oluştu. Özel hastane lazer yöntemi ile tedavi olabilir derken Tıp Fakültesi ameliyat ile çözüm sunuyor.

Bu konuda nasıl bir yol izlemem gereklidir. Anal fistülllerin her türü lazer ile tedavi edilebilir mi? Bu konuda çok büyük endişeler yaşamaktayım. Ameliyat sonrası konfor durumu ve tedavi aşamasında korku ve endişelerim bulunmaktadır.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
togy (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 31/01/2020 12:08 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6783
Cvp:Anal Fistül ve Lazer İle Tedavi 4 Yıl, 1 Ay önce Karma: 7  
Geçmiş olsun. Ameliyat kararı alınan bir hastanın ve yakınlarının ameliyat öncesinde var olan soru ve çekincelerine, sadece ameliyatını gerçekleştirecek olan cerrah veya cerrahi ekip yanıt verebilir. Ameliyatların süreci ve sonuçları; hastanın mevcut durumuna, olası risk faktörlerine, seçilen cerrahi yönteme, tercih edilen anestezi yöntemine, uygulayan cerraha, uygulanan merkeze, kullanılan araç, gereç ve teknolojiye göre değişkenlikler gösterebilir. Cerrahlar ameliyat öncesinde hastalarını ve yakınlarını, ameliyat tekniklerin farklılıkları, avantaj ve dezavantajları ve olası komplikasyon oranları, ameliyatta kullanacakları özellikli cihaz ve malzemeler, ameliyatın sonuçları ve vücutta oluşturacağı değişiklikler, ameliyat sürecindeki olası seyir durumu, ameliyatı takiben gerekebilecek ek tedaviler, işe ve spora başlama süresi ve eğer varsa ameliyatsız tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirirler. Bu nedenlerle, farklı bir cerrahın görüş bildirmesi ve telkinlerde bulunması, durumu hasta ve yakınlarının zihninde karmaşık hale getirebilir. Lütfen ilgili ameliyatları öneren veya gerçekleştirecek olan cerrahlara başvurunuz ve mevcut sorularınızı kendilerine aktarınız. Yalnız proktoloji (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) veya ‘’makat hastalıklarının ameliyatlı ve ameliyatsız tedavisi’’ konusunda hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda, randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Makat hastalıklarının ameliyatlı ve ameliyatsız tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 31/01/2020 12:12 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1