Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

polip
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: polip
#1687
polip 14 Yıl, 1 Ay önce  
doktor bey mrblar bundan 1 sene once annemde tuvalat sıkaytlerı ve kanama oldugu ıcın bır genel cerraha gıttık. koloskopı yapıldı ve rektum 14cm 6 cm capında genıs tabanlı saplı polıp teshıs edıldı. kolonoskopı sırasında bıyopsıler alındı ıncelenmeye gonderıldı temız cıktı.dr bunu burda bırakamyız almamız gerek dedı. dr makattan gırerek 1 saatı gecık suren bı amelıyat sonrasında genel anestezı alarak polıp bagırsaga yapısık oldugu parcayla bırlıkte aldı oda ıncelendı temız cıktı. bır hafta sonra takrar dr a gıttık bır sıkayet olup olmadıgını sordu bızde yok dedık ozaman tamam dedı bır sene sonra gelın.
aradan bır sene gectı bız kolonoskopıye gıttık ve bu sefer 12 cmde 4 cm de genıs tabanlı bı polıp cıktı bır cok bıyopsı aldı ıncelendı temız cıktı ama dr bu sefer bunu makattan degıl karından laparoskopıyle almam gerek dedı ılaclı tomografı cekıldı. tomogarfı esnasında karacıgerdede hemanjıyom tespıt edıldı.onun ıcın bı rontgen ıstedı daha sonrasında ılaclı mr ıstedı. onlarıda cektırdık temız cıktı amelıyat esnasında bıdaha kontrol edıcem dedı. daha sonra annem amelıyat oldu bagırsaktan 30 cm e yakın bagırsak kesıldı ve amleıyat esnsında karacıgerde bakıldı temız oldugu soylendı.amelıyat sonrası patolojı raporuda temız cıktı.dr bıze ıkı ay sonra tekrar gelın dedı kontrol kolonoskopısı yapalım ve hemnajıyom ıcın bı rontgen cektırın dedı.
sımdı o surecteyız. benım ogrenmek ıstedıgım su su asamda bu tedavı seklınde yanlıs gordugunuz bı kısım varmı bızım ıcın en onmelı soru ılk amelıyattan sonra dr un bıze 1 yıl sonra gel demesı yanı nıye 2 yada 6 ay degılde bır yıl demesı bızı rahatsız ettı belkıde kısa zamanda gıtseydık bu amelıyata gerek kalmıycaktı. drumuza guvenıyourz aslında ama bazı sorular aklımıza takılıyo. annem de rastlandıgı ıcın bu duruma bızım kac yasından sonra kolonoskopı takıpıne gırmemız gerek. yardımcı olursanız sevınırız.
aysu (Ziyaretçi)

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#1688
Ynt: Polip 14 Yıl, 1 Ay önce Karma: 7  
Annenize çok geçmiş olsun. Web siteme üye olurken de belirtildiği gibi, ben etik kurallar gereği başka bir hekimin tedavisi altında olan hastalara yorum yapmıyorum. Lütfen ameliyatınızı gerçekleştiren cerrah ile irtibata geçiniz. Benim hiçbir tedaviye şu noktayı yanlış buluyorum gibi bir yorum yapabilmem mümkün değil. Acil şifalar dilerim.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Uzmanı
www.kabizlikvekanser.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.barsakcerrahisi.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.robotcerrahisi.com
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1907
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 23/07/2017 11:31 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1