Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Bagirsak Tuborkulozu
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Bagirsak Tuborkulozu
#2238
Bagirsak Tuborkulozu 13 Yıl önce Karma: 0  
Selamlar Hocam,
Esim 6 senedir midesinde kramplarla yasiyor. Sancilari basladigi zaman sanki icerde biri var ve oyuyor midemi diyor,daha once iki defa kolonoskopi yaptilar turkiye de ve sadece polip var dediler polip iki turluymus iyisi ve kotusu varmis bize iyi turlusu dediler ve bir ilac ile tedavi yaptilar ve artik biseyi yok dediler ama esimin agrilari ve sancilari devam etti. bu sene 6. senesini doldurdu ve gecen ay cok kotu bir sekilde hastaneye kaldirdik CT scan yapildi daha sonrada kolonoskopi yapildi ve bize ilk Crohn hastaligi dediler. Ama 2 gun sonra arayarak Ilaclari durmamizi cunku Bagirsak tuborkulozu oldugunu soylediler biyopsi almislardi ve incelemisler (bu arada biz birlesik arap emirliklerinde yasiyoruz) sonra hemen doktara geri giderek 5 tane ilac verilerek bize tedaviye basladik yaklasik 1 ay oldu hemen hemen. Ama en buyuk sorun esim kilo kaybediyor yemek yiyemiyor malesef hersey dokunuyor ve sancisi basliyor.Bize 9 ay surecegini soylediler tedavinin.

Sizdem ricam ne tur yemekler yemesi gerekir ona ne yenekleri yapabilirim cunku ben artik ne yapacagimi sasirdim ve moralinide bozmak istemiyorum sadece lutfen neler yiyebilir bize onerilerde bulanabilirseniz cok sevinirim.

Saygilarimla....
nazife (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#2239
Cvp:Bagirsak Tuborkulozu 13 Yıl önce Karma: 1  
Geçmiş olsun, eşiniz hangi tür yemeği arzu ederse verebilirsiniz. Bağırsak tüberkülozu için özel bir diyet yoktur. Zaten doktorunuzun önerdiği ilaçları kullanmaya başlayınca eşiniz kilo almaya başlayacak ve sorun kendiliğinden ortadan kalkacaktır. Konu www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...sak-tuberkulozu.html linkinde detaylı olarak açıklanmıştır.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Uzmanı

(0530) 326 06 96
www.taviloglu.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.robotcerrahisi.com
www.barsakcerrahisi.com
admin (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 446
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1