Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Kolon Kanserinden Şüpheleniyorum
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Kolon Kanserinden Şüpheleniyorum
#3354
Kolon Kanserinden Şüpheleniyorum 11 Yıl, 6 Ay önce Karma: 0  
Yaklaşık bir ay önce büyük abdestimin sıkıştırmasıyla başladı. İlk olarak gaz sorunlarına yol açtı. Çıkardığım gaz çok kötü kokuyordu. Sonrasında sabah yemek yedikten sonra tuvalete çıkıyorum. Tuvaletten çıktıktan 5 dk sonra tekrar geliyor ve gitmek zorunda kalıyorum. Bu sebepler yüzünden ilk olarak genel cerrahi doktoruma başvurdum. Yapılan ultrasyon çekiminde aşırı miktarda gaz olduğu dier her şeyin normal olduğu tespit edildi. Ve gerekli ilaçlar verildi.

İlaçları bitirdikten sonra geçtiğimiz salı doktoruma tekrar gittim. İlaçları kullandığım süre içinde, kabızlığın ishali takip ettiği bir sorun ortaya çıktı. 76 kilodan 70 kiloya indim. Büyük abdestimi yaptığım zaman ishal şeklinde geliyor. Tuvalete çıkma alışkanlığım değişti. Ailem sanki rengimin attığını söylüyor. Gaz sancılarımda devam ediyor. Aç kaldığımda da midem yanıyormuş hissi veriyorcasına ağrıyor. Yemek yedikten sonra bu ağrı geçiyor. Doktoruma bu şikayetleri anlattığımda endeskopi yaptı. Hiçbir şey çıkmadı. Bana aşırı stresten olduğunu söyledi.Ve ilaçlara devam etmemi ek olarak spazm giderici ilaç verdi.

Unutmadan bunlara ek olarak makatımda hafif bir ağrı da var.

İlaçları kullanıyorum. Bir aydır geçmedi.

17 Yaşında Erkeğim. Üniversite sınavları var. Çok takıyosun diyorlar ama pek taktığım söylenemez. Yani öyle derin derin düşünmüyorum ya yapamazsam diye. Ama kafamın takıldığı konu doktorumun kolonoskopi yerine niye endeskopi yaptı. Çünkü ağrıyı bağırsaklarımda hissediyorum. Kafama taktığım bir şey varsa bu olabilir. Bir de bugün internette biraz kolon kanserini araştırdım. Belirtiler birebir tutuyor. Acaba stres bu hastalıkla aynı belirtileri gösterebilir mi?
mahmut28 (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#3355
Cvp:Kolon Kanserinden Şüpheleniyorum 11 Yıl, 6 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Bu web sitesinin amacı hiçbir zaman sanal ortamda hastalara tanı koymak veya tedavi yöntemleri önermek değil, sorunu olan kişileri tedavileri öncesinde doğru yönde bilgilendirmektir. Web siteme üye olurken açıkça belirtildiği gibi, başka bir hekimin veya ekibin tedavisi altında olan hastalara sanal ortamda herhangi bir tetkikin sonuçları, tedavinin veya ilacın etkinliği gibi konularda yorum yapmıyorum. Lütfen tedavinizi yürütmekte olan meslektaşıma veya ekibe başvurun ve sorularınızı onlara yöneltin. İkinci görüş almak için muayene olmak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

www.taviloglu.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.robotcerrahisi.com
www.safratasi.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makatkanamasi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.hemoroidnedir.tv
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
twitter.com/hemoroiduzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1