Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

nedeni bulunamayan rahatsızlık
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: nedeni bulunamayan rahatsızlık
#3699
nedeni bulunamayan rahatsızlık 11 Yıl önce Karma: 0  
merhaba hocam 20 yaşında üniversite öğrencisiyim.bu sene izmirden istanbula geldim kaldığım yurtdan mikrop kaptım ve bağırsak enfeksiyonu geçirdim(2012 ekim ayı ortası)................... ve ..................... adlı ilaçları kullandım.enfeksiyon geçti ancak 15 gün sonra aşırı karın ağrısı ve 4 5 gün tuvalete çıkamama oldu bu sırada aşırı kabızlıklar yaşadım doktora gittim.kan tahlili karın bölgesinde ultrason ve kolonoskopi yaptırdım(10 aralık 2012) hiç bir şey çıkmadı.doktor kullandığın ilaçlardan bağırsak düzenin bozulmuş dedi ..................... die bi ilaç verdi 1 ay boyunca günde 3 defa kullan dedi ilacı kullandığım 20.gün makatın içinde hafif sızlama şeklinde bi ağrı başladı ve bu ağrı uyanık olduğum süre zarfında vardı.bazen birden geçiyor 3 4 gün olmuyor sonra tekrar oluyordu.daha sonra kabızlık da başladı ancak normal bi kabızlık değil dışkının ilk 4 5 cm si taşlaşmış şekilde diğer kısmı normal oluyor.dışkılamada da zorluklarda yaşamaya başladım dışkı makata kadar geliyo ve orada kalıyor ancak kendimi zorlayarak tuvaletimi yapabiliyorum.ayrıca bel kısmında ve boşluklarımda aşırı derecede ağrı oluyor makat içindeki ağrıda devam ediyor.2 hafta önce kalın bağırsak filmi çektirdim ondada birşey çıkmadı.yardımcı olursanız sevinirim derslere odaklanamıyorum bu yüzden sosyal hayatım 0 a indi.
blm18 (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 14/04/2013 21:04 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#3702
Cvp:nedeni bulunamayan rahatsızlık 11 Yıl önce Karma: 7  
Geçmiş olsun, mesajınızdan bağırsak enfeksiyonu sonrasında gelişen kabızlık (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...ik-konstipasyon.html) ve dışkılama güçlüğü (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/diskilama-guclugu.html) sorunu yaşadığınız ve kolonoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html) tetkikinizde bir sorun belirlenmediği anlaşılıyor. Bu sorun ilgili linkte detaylı olarak açıklandığı gibi hemoroid (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../hemoroid-basur.html), makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html), makat sarkması (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...-makat-sarkmasi.html), rektosel (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/rektosel.html) vb. pek çok nedenle olabilir. Sizin bir Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız gerekir. İkinci görüş almak için, kolorektal cerrahi ve proktoloji (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) alanında hizmet veren ve tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimize muayene olmak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

www.taviloglu.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.robotcerrahisi.com
www.safratasi.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makatkanamasi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.hemoroidnedir.tv
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
twitter.com/hemoroiduzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#3705
Cvp:nedeni bulunamayan rahatsızlık 11 Yıl önce Karma: 0  
hocam cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.bir kaç şey daha söylemek istiyorum.her gün düzenli olarak 1 veya 2 defa tuvalete çıkıyorum gennellikle yemeklerden sonra.bazen kabız olarak bazende dışkının kıvamı yumuşak olarak.karnımda ağrı da oluyor.tuvaletten sonra kısa süreli hafif rahatlamada oluyor. ırrıtabıl bağırsak sendromu da olabilir mi? ki inşaallah değildir.şimdiden teşekkürler
blm18 (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1