Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Doğum sonrası gaz, dışkı ve idrar tutamama
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Doğum sonrası gaz, dışkı ve idrar tutamama
#4184
Doğum sonrası gaz, dışkı ve idrar tutamama 10 Yıl, 1 Ay önce Karma: 0  
İyi günler hocam 3 ay önce normal doğum yaptım.Doğumda makata kadar doğal yırtık oluştu.Ayrıca yan tarafta da epizyotomi açıldı. Epizyotomi dikişim açıldı ve açık yara şeklinde kendine kapandı. Şu an gaz ve dışkımı tutamıyorum.Tuvalet sonrası temizlenme sorunum varİdrar kaçırmam da var. Vajinada sürekli kötü kokulu sarı akıntıgeliyor ve makattan da tuvalet sonrası sarı akıntı geliyor.Şu an 6 aylık bekleme sürecindeyim. Ameliyatla düzelme şansım nedir ?Makat kası ameliyatla toparlanabilir mi?Bu şekilde yaptığınız ameliyatlarda yatış kaç gün.uzak şehirden geleceğim ameliyat ücreti ve sonrası ile ilgili bilgi alabilmek için size ulaşmak istiyorum İyi günler
nilsay (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 26/03/2014 14:40 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#4187
Cvp:Doğum sonrası gaz, dışkı ve idrar tutamama 10 Yıl, 1 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun ve bebeğiniz için hayırlı olsun. Üç ay önce ggerçekleştirmiş olduğunuz normal doğum sonrasında gelişen idrar kaçırma, gaz ve dışkı kaçırma (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...e-diski-kacirma.html), makattan akıntı gelmesi (www.hemoroiduzmani.com/237/hemoroid-ile-...makattan-akinti.html), vajina’dan kötü kokulu akıntı gelmesi gibi yakınmalarınız var. Bu durum, doğumlardan sonra seyrek olarak görülen rektovajinal fistül (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ovajinal-fistul.html) sebebi ile olabilir. Öncelikle, bu kadar karmaşık bir durumda size direct olarak ameliyat uygulanmayacağını bilmenizde yarar var. Size kolonoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html), defekografi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/defekografi.html), anal MRG (www.hemoroiduzmani.com/180/arastirma-yon...e-endorektal-mr.html), endorektal ultrasonografi (www.taviloglu.com/endoskopi/endoskopik-u...i-endosonografi.html), anal manometri (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ektal-manometri.html), balon atılım testi (www.hemoroiduzmani.com/173/arastirma-yon...on-atilim-testi.html) vb. birçok tetkik sonrasında ameliyata uygun olup olmadığınız veya ameliyatın ne oranda başarılı olabileceği konusunda fikir vermek mümkün olabilir.

''Ameliyat ücreti'' konusuna gelince; muayene edilmeyen hiçbir hastaya, hastanın şüphesi yada farklı bir hekimin tanısı üzerinden tanı konulamaz, doğrulanamaz veya girişim yada ameliyatlar ile ilgili fiyat bilgisi verilemez. Hastanın muayenesi sırasında daha deneyimli bir hekimin, farklı bir ön tanısı ve bunu kesinleştirmeye yönelik ek tetkikler talebi olabilir ve bu şekilde hastalığın tanı ve tedavisi çok farklı bir boyuta taşınabilir. Bu nedenle, size fikir veya bilgi verebilmek için, hekimlik sanatının temel taşı olan muayeneden geçmeniz gerekir. Ekibimizin SGK, SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı gibi sosyal güvenlik kurumları ile anlaşması yoktur. Özellikle, sizin gibi il dışından başvuran hastalarda maliyet bilgisi talebine sık olarak rastlamaktayız. Ayrıca, hastalarımızın % 30’unun il dışından ve % 5’inin ise yurt dışından başvurduğunu bilmenizi isterim. Acil şifa dileğiyle.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.genelcerrah.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.drtaviloglu.tv
www.robotcerrahisi.com
www.safratasi.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makatkanamasi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.hemoroidnedir.tv
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
twitter.com/hemoroiduzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1