Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Bağırsak Polipleri
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Bağırsak Polipleri
#6147
Bağırsak Polipleri 6 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0  
merhabalar hocam . babamda yapılan kolonoskopi sonucunda biri 2,5-3 cm diğeri 4,5-5 cm büyüklüğünde polipler saptandı. Raporda geniş tabanlı olduğ yazılmış Kolonoskopi sırasında alınamadığı için bizi üniversite hastanesine yönlendirdiler. Bunun sonucunda ebatlarının büyük olması sebebiyle ameliyatın gerekli olduğunu söylediler. Bu gibi durumlarda hangi yol izlenmeli büyük olması kanser riski demek midir yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar
nergiz (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 3
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6148
Cvp:Bağırsak Polipleri 6 Yıl, 10 Ay önce Karma: 7  
Öncelikle, babanıza geçmiş olsun. Mesajınızda, babanıza yapılan kolonoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html) tetkiki sonucunda iki adet geniş tabanlı bağırsak polibi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...irsak-polipleri.html) belirlendiğini ve bunların alınmasının oluşturduğu risk nedeniyle ilgili hekimin babanızı bir Tıp Fakültesi’ne sevk ettiğini belirtmişsiniz. İzlemeniz gereken yol ve babanızın bağırsak kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-kanseri.html) riski açısından ekibimizden görüş talebinde bulunmuşsunuz.

Bir girişim kararı alınan bir hastanın ve yakınlarının girişim öncesinde var olan soru ve çekincelerine, sadece ameliyatını gerçekleştirecek olan cerrah veya cerrahi ekip yanıt verebilir. Girişimlerin süreci ve sonuçları; hastanın mevcut durumuna, olası risk faktörlerine, seçilen cerrahi yönteme, tercih edilen anestezi yöntemine, uygulayan cerraha, uygulanan merkeze, kullanılan araç, gereç ve teknolojiye göre değişkenlikler gösterebilir. Hekimler her girişim öncesinde hastalarını ve yakınlarını, uygulanacak tekniklerin farklılıkları, avantaj ve dezavantajları ve olası komplikasyon oranları, işlem sırasında kullanacakları özellikli cihaz ve malzemeler, girişimin sonuçları ve vücutta oluşturacağı değişiklikler, girişimi takiben gerekebilecek ek tedaviler hakkında bilgilendirirler. Bu nedenlerle, farklı bir hekimin görüş bildirmesi ve telkinlerde bulunması, durumu hasta ve yakınlarının zihninde karmaşık hale getirebilir. Lütfen babanıza ilgili Tıp Fakültesi’nde kolonoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html) ile polip alma veya ‘’polipektomi’’ (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...irsak-polipleri.html) işlemini gerçekleştirecek meslektaşımıza tüm sorularınızı yöneltin. Acil şifa dileğimle.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6149
Cvp:Bağırsak Polipleri 6 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0  
hocam çok teşekkür ederim. henüz bize bir bilgilendirme yapılmadı sadece poliplerin ebatı hakkında bilgi alsam sizce çok mu büyük yada neden büyür ?
nergiz (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 3
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1