Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Kolon kanseri tanısı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Kolon kanseri tanısı
#679
Kolon kanseri tanısı 14 Yıl, 6 Ay önce Karma: 0  
Doktorum hayırlı günler kayın pederimde (66 yaş) 3-4 aydır kendisinin dediği tabi bu gaita da ve makattan kan gelmesi söz konusu kendisi bunu hemoroid e yormuş ancak kan değerlerinde demir eksikliği görülmesi üzerine dahiliye doktoru endoskopi ve kolonoskopi önermiş bende kendisini erzuruma davet ettim ve 3 gün önce yapılan kolonoskopi sonucunda rektumda makat girişinden 20 cm ilerde tümör tespit edildi ve gastroentroloji doktoru bir an önce ameliyat önerdi ve biopsi alındı biopsi sonucunu beklemekteyiz.

bayram sonrası hastaneye yatış yapılması bu esnada diğer tetkik lerin yapılması ve biopsi sonucu beklenmesi planlanıyor.

şuana eşim ben ve kayın validem bir panik için deyiz kayın pederim yemesine içmesine sağlığına çok dikkat eden biri olması sebebiyle böyle birşey çok ani oldu.

bizde gerek burada gerekse türkiyede bu ameliyatı kime yaptıralım araştırırken sizede danışmak istedim.izlenecek yol nedir.

istanbula gelmemiz halinde bayram ertesi sizin bulunduğunuz hastanede hemen işlemlere ve tetkikler sonucunda ameliyat ettirmemiz mümkünmü.
emresuel (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 24/11/2009 09:03 tarafından emresuel.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#680
Cvp:Kolon kanseri tanısı 14 Yıl, 6 Ay önce Karma: 7  
Öncelikle kayınpederiniz için geçmiş olsun. Yazdıklarınızdan anlaşılan, kayınpederinizde bizim rektosigmoid bölge olarak adlandırdığımız, rektum ile sigmoid kolon’un arasında bir bölgede tümör bulunmuş ve bunun patoloji sonucunu beklemektesiniz. Ancak, Gastroenteroloji Uzmanı muhtemelen ameliyat gerekeceğini bahsetmiş. Şayet ameliyat gerekirse, bu ameliyatı laparoskopik yada robotik cerrahi yöntemlerinden birisi ile ve tabiiki açık cerrahi yöntem ile yapmak mümkün. İstanbul’a gelmeniz halinde, bu ameliyatı hastayı muayene ettikten sonra durumu uygun ise gerçekleştirebiliriz. Bu amaçla (0530) 326 06 96 no’lu telefondan asistanım ile irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü
www.barsakcerrahisi.com
www.kanserbilgileri.net
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.kabizlikvekanser.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.robotcerrahisi.com
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1907
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1