Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Bağırsak kanseri ve kara buğday tüketimi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Bağırsak kanseri ve kara buğday tüketimi
#6992
Bağırsak kanseri ve kara buğday tüketimi 2 Yıl, 9 Ay önce Karma: 1  
merhabalar, kara bugdayi kolon ca hastalarinin tuketmesinde sorun var mi?
hasta sorunu (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 787
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#7000
Cvp:Bağırsak kanseri ve kara buğday tüketimi 2 Yıl, 9 Ay önce Karma: 7  
Kara buğday, kuzukulağıgiller ailesinden bir bitki türü olup, buğdaya göre protein ve yağ açısından verimliliği düşüktür. Yapısı bir tahıldan çok, kabuklu yemişe uygunluk gösterir. Karabuğday gluten içermez, çölyak hastaları ve gluten alerjisi olanlar için kullanımı uygundur. Hayvanlarda yapılan çalışmalarda, kara buğday tüketimi ile bağırsak kanseri sıklığının azaldığı saptanmıştır.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının ameliyatlı ve ameliyatsız tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.hemoroiduzmani.com
www.youtube.com/drtaviloglu
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1