Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

çok ama çok teşekkür ediyorum sizi çok seviyoruz
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: çok ama çok teşekkür ediyorum sizi çok seviyoruz
*
#791
çok ama çok teşekkür ediyorum sizi çok seviyoruz 14 Yıl, 4 Ay önce Karma: 0  
Annem 10 yıllık bir hastadır. annem 2001 yılında bu hastalığa yakalandı ilk ameliyatını 2001 yılında oldu.2002 ylında tekrrladı ama hastalık tekrar 2006 altıda tekrarladı. kemoterapi aldı. 2007 tekrar ortaya çıktı hastalığı. hastalığı tekrar ortaya çıktı 2008 yılında. Şubat 2008 ameliyata oldu.6 ay sonra tekrar tekrarladı hastalığı ama bu sefer doktorlar ameliyat yapamayız dediler. her seferinde başka cerrahlara gittik hepsinden tek laf tek kelime çıkıyordu ameliyat olursa masada kalır diyorlardı .kimse yapamadı ameliyatı ve anneme bir sene ömür verdiler.o doktorlar suratıma böyle dediklerinde ne acılar çekmiştim.annem kitleyle yaşamaya devam ediyordu.bütün özel doktorlara gidecektim öyle karar aldım hepsini deneyecektim bir çözüm bulana kadar bu hastalığı bitirene kadar.en sonunda bir gün bir arkadaşım ve ben karar verdik her yerden araştırmaya bu ameliyatı yapabilecek bi doktor bulmaya ve en sonunda internette araştırırken bulduk doktorumuzu prof dr Korhan taviloğlunu buldum ve bu doktor randevu aldık ve dr .korhan bey bakarak yapabilirim dedi ameliyatı.ameliyat günümüzü hemen Salı gününe aldı ve ameliyat çok başarılı geçti dedi.
Prof dr. Korhan taviloğlu çok ama çok pozitif güler yüzlü bir doktor, çok çok başarılı bir doktor kendine güveni tam olan bir cerrah ve eminim ki tüm ameliyatları yapabilir çok ama çok başarılı ve çok çok iyi bir doktor karşısındaki hastasını mutlu etmesini biliyor doktorumuza çok çok minnettarım. Çok çok binlerce kez teşekkür ediyorum binlerce kez hem de iyi ki varsınız doktorumuz Korhan bey sizi çok seviyoruz.hergece annem ağrılarından ağalardı yaşamak istiyorum diye. bn hp dua ediyordum allahım karşmıza bu amlytı yapablicek cerrh çıkar dedm. ve karşıma korhan beyi çıkardı. allah daha çoooooooooooook uzun zamn ömürler versin cnm doktorumz size....çok çok çok teşkkr ediyoruz........annm ağrılarından kurtuldu artık bizimle çok raht konuşuyor...
neval (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 7
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 11/01/2010 20:35 tarafından neval.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#793
Cvp:çok ama çok teşekkür ediyorum sizi çok seviyoruz 14 Yıl, 4 Ay önce Karma: 7  
Tanrı annene ömür bahşetmişki, aracı olma görevini biz üstlenmiş olduk. Daha önce 6 kez kanser ameliyatı geçirmiş olması bizi hayli zorladı, ama şükürler olsun ki, 7. kanser ameliyatından başarı ile çıktık. Sıcak ailenize sağlıklı uzun yıllar diliyorum.

Sevgilerimle,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü
www.kanserbilgileri.net
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.barsakcerrahisi.com
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1907
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 12/01/2010 14:32 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#797
Cvp:çok ama çok teşekkür ediyorum sizi çok seviyoruz 14 Yıl, 4 Ay önce Karma: 0  
sizde ailenizle mutlu mesut yaşayın daima hocam. allah size neleri istyorsanız onları versin sizin önünüze avuçlarnıza. sizi çok seviyoruz....!
neval (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 7
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1