Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Doktor pelvik tavan sarkması olduğunu söyledi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makat Sarkması
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Doktor pelvik tavan sarkması olduğunu söyledi
Doktor pelvik tavan sarkması olduğunu söyledi 4 Hafta önce Karma: 1  
Merhaba doktor bey benim dışkılama problemim vardı tam boşaltım yapamıyordum biraz yapıp geri kalanını el yardımıyla tamamlıyordum haliyle bunu yaparken de beynim patlarcasına da ıkınıyordum İzmir'de bir doktora gittim doktor pelvik tavan sarkması olduğunu söyledi ve orada bir cepleşme ve cepleşmeden dolayı da fıtık meydana geldiğini söyledi ameliyat olmam gerektiğini söyledi ameliyat olmazsam ileride parmak sokarak Affedersiniz büyük abdestini yapabileceğini söyledi. Onun üzerine Ben de hemen ameliyat oldum İzmir'de özel bir hastanede . fakat ameliyattan sonra şikayetlerim değişti ve arttı ameliyattan sonra elimle desteklemeden hiç büyük abdestimi yapamıyorum sürekli elimle bastırmak zorunda kalıyorum ve büyük abdestimi yapacağım zaman gün içerisinde tek seferde boşaltım yapamıyorum. Gün içerisinde sık sık tuvalete giriyorum. Dışkı makatın ağzına kadar problemsiz geliyor ama orada kalıyor elimle desteklemeden çıkmıyor. Ameliyattan sonra aşırı şekilde gaz problemim oldu. Ben bu rahatsızlığımdan kurtulmak için çok iyi bir profesöre Ameliyat oldum ama daha kötü oldum Şimdiden ilginiz için teşekkürler
hasta sorunu (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 828
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.

Cvp:Doktor pelvik tavan sarkması olduğunu söyledi 4 Hafta önce Karma: 7  
Geçmiş olsun. Ekibimiz ameliyat sonrasındaki sorular ile ilgili sanal ortamda yorum yapmamaktadır. Mevcut sorun için: bulunduğunuz ilde; Genel Cerrahi, İç Hastalıkları (Gastroenteroloji), Nöroloji, Radyoloji ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon gibi uzmanlık dallarının birlikte çalıştıkları bir Tıp Fakültesi, Şehir Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurmanız ve o merkezde takip ve tedavi altında olmanız yararlı olur. Acil şifa dileğimizle.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının
ameliyatlı ve ameliyatsız tedavisi

www.taviloglu.com
www.youtube.com/drtaviloglu
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com/
www.hemoroiduzmani.com
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
www.linkedin.com/in/drtaviloglu
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1943
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.

EN ÜSTSayfa: 1